Ontdek la Double L.

La Double L is het resultaat van bijzondere vakkennis. Gebrouwen in hartje Charleroi.

 • Vakkennis

  La Double L is het resultaat van bijzondere vakkennis. Gebrouwen in hartje Charleroi.

 • Waar te vinden?

  La Double L wordt exclusief verkocht in de concessies van de Groep Louyet.

 • Geschenkidee?

  La Double L is het perfecte cadeau. Een uitzonderlijk bier om uw vrienden te verrassen?

 • Een lokale dynamiek

 • Unieke smaak

 • La Manufacture Urbaine

Een lokale dynamiek
Unieke smaak
La Manufacture Urbaine

Een lokale dynamiek

La Double L wordt gebrouwen in LaM.U, in hartje Charleroi. Dit brouwplatform staat voor een ecologisch brouwproces, creatief en cultureel ondernemerschap en collaboratieve economie.

De Groep Louyet verbindt zich met trots met de vakkennis en de innovaties van dit platform, en stelt u een uitzonderlijk bier voor. Op uw gezondheid!

Bestellen

Unieke smaak

La Double L is een blond bier (11 EBC) van 5,8%, met de typische bitterheid (29 IBU) van Saisonbieren. Deze bieren waren ooit typisch voor de boerderijbrouwerijen van de regio rond Hennuyères, tussen Charleroi en Doornik. Dankzij de Centennial- en Citra-hoppen krijgt ons bier een uniek karakter met een fruitig, kruidig boeket en een gepeperde toets.

Bestellen

La Manufacture Urbaine

La Manufacture Urbaine is een platform dat zich engageert om producten van hoge kwaliteit te vervaardigen, met oog voor de waarden en de cultuur die haar omringen. Ze produceert met veel vakkennis dagdagelijkse producten zoals bier, brood en koffie. Haar missie is om de “kunst van het doen” nieuw leven in te blazen, de smaak van kwaliteit door te geven én haar productkennis uit te dragen. Het atelier is open voor het publiek, waar u rond de tafel gezellig allerhande specialiteiten kan delen met andere bezoekers. Er zijn ook culturele evenementen en ontmoetingen, en een ontwikkelingscel die zoekt naar oplossingen om ideeën en goederen beter te verspreiden … La Manufacture Urbaine wil geen hoogdravend concept zijn of een tijdelijke hype, maar een project dat geworteld is in de realiteit, en rekening houdt met het stedelijke leven, met nieuwe gebruiken en productieprocessen, met andere manieren van consumeren en ontmoeten.

Bestellen

Bestel uw Double L

Persoonlijke informatie

Aantal flessen van 33 cl (€3)

Aantal flessen van 75 cl (€7,5)

Cadeaubox met 2 flessen van 75 cl

Kies de concessie waar u uw bestelling wil ophalen

We staan steeds voor u klaar.

Wil u meer informatie over een van onze modellen of diensten? Of wil u een afspraak maken in een van onze concessies? Vul het formulier in via de button hieronder en we nemen snel contact met u op.

Contacteer ons